(placeholder)

DE GERECHTSDEURWAARDER

Een open kijk in de wereld van de gerechtsdeurwaarder

ZIE OOK

Door het bezoeken van deze website of de informatie van deze website te gebruiken aanvaardt u onderstaande gebruiksvoorwaarden. Indien u  deze voorwaarden niet aanvaardt, dient U de website te verlaten.


Deze site is een privé-initiatief en gaat derhalve niet uit van enige beroepsorganisatie.


Er zal geen gevolg worden gegeven aan rechtstreekse vragen om juridisch advies. Hiertoe wordt U doorverwezen naar www.gerechtsdeurwaarder.bbforum.be alwaar mensen uit de praktijk naar goed vermogen Uw vragen zullen beantwoorden.


Het doel van de website is het verstrekken van louter indicatieve informatie aan de gebruiker. Elk gebruik van de inhoud van deze website is derhalve volledig op eigen risico.

 

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website wordt uitdrukkelijk afgewezen.

 

Deze website bevat links naar andere websites, dit louter ter informatieve titel. Wanneer u websites van derden betreedt vanuit deze website is dit volledig op eigen risico.


Elke verantwoordelijkheid met betrekking tot de inhoud of beschikbaarheid van deze sites wordt hierbij afgewezen.
 

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website.


De inhoud van deze site valt onder het copyright en mag derhalve niet worden gekopieerd of verwerkt worden onder welke vorm dan ook zonder de voorafgaandelijke toestemming van de eigenaar van de site

DISCLAIMER